FORSTÅ TEKNOLOGIERNE

FORSTÅ TEKNOLOGIERNE

FORSTÅ TEKNOLOGIERNE

Forstå de industrielle muligheder for VR/AR/MR

Det er vigtigt, at I får en god grundforståelse for teknologiernes anvendelse, samt hvordan de kan skabe effekt gennem jeres værdikæde. Søg viden eller lad en ekspert introducere jer til teknologierne, samt de eksisterende løsninger, der allerede findes på markedet. På denne hjemmeside kan I få viden om teknologierne, indsigt i projekterfaring gennem virksomhedscases og White Paper.

Forstå DE
INDUSTRIELLE
muligheder
for VR/AR/MR

Forstå de industrielle muligheder for VR/AR/MR

FORSTÅ VR/AR/MR-TEKNOLOGI

Forstå VR/AR/MR-teknologi og deres anvendelse i industrien. Bliv introduceret til teknologierne her eller få en personlig introduktion og vejledning til brug af teknologierne her.

Forståelsen for hvordan VR/AR/MR-teknologi fungerer kræver “hands on” oplevelse og erfaring med forskellige løsninger. Det er muligt at blive introduceret til teknologierne og låne udstyr gennem bl.a. udviklingshuse og videninstitutioner.

Det er vigtigt at sprede kendskabet til teknologierne, hvis medarbejdere skal kunne bidrage til idéskabelse, test og implementering. Forståelse for teknologiernes funktion og anvendelse vil hjælpe til en samlet sparring om samt hvordan teknologierne kan bringes i spil i virksomheden.

INSPIRATIONSKORT (template)

Værktøjet "Inpsirationskort" hjælper jer til at udforske teknologierne i samspil med forskellige anvendelseområder

INSPIRATIONSKORT (eksempel)

Eksempel på brug af værktøjet "Inspirationskort"

SÅDAN BRUGES TEKNOLOGIERNE

Der findes mange succesfulde eksempler på industriel brug af både VR, AR og MR. Læs om teknologierne her eller læs om industri cases her

Projektet DIGITAL REALITY fokuserede på samarbejde med tre virksomheder, som alle gennemgik forløb med fokus på konceptskabelse, udvikling, og test. Læs mere om de tre virksomhedscases her.

DTU Bibliotek har udarbejdet en artikel på baggrund af forskningen inden for industriel brug af VR, AR og MR, sammenholdt med erfarin­gerne fra projektets virksomhedscases og konkrete test med fokus på effektmåling. Læs mere her.

IDEGENERERING (template)

Værktøjet "Idegenerering" bruges på baggrund af viden om teknologierne og arbejde med "Inspirationskort"

IDEGENERERING (eksempel)

Eksempel på brug af værktøjet "Idegenerering"

Få hjælp til at forstå teknologierne

Book en præsentation eller en workshop på Virsabis hjemmeside. Du kan også komme i kontakt med en ekspert og få hjælp til at vurdere dit næste skridt.

VIRTUAL REALITY

Simulering og træning med fokus på læring, sikkerhed og variation i virtuelle arbejdsmiljø.

AUGMENTED REALITY

Data, 3D modeller og information visualiseret gennem kamera til at støtte arbejdsprocesser. 

MIXED REALITY

Vejledning og support direkte i synsfelt med information placeret i den virkelige verden.