Teknologi

Virsabi leverer viden, erfaring og konkret udvikling til projektet. Hver deltagende virksomhed får udviklet og testet prototyper gennem et 180-dages pilotforløb, hvor disse vil blive revideret gennem en iterativ proces med brugere, kunder og virksomhedens interne projektteam.

DIGITAL REALITY beskæftiger sig med teknologierne: Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality (VR/AR/MR) – klik på ikonerne for yderligere information. 

Virtual Reality

Virtual reality tillader en bruger at være tilstede i en virtuel verden. Denne virtuelle verden kunne eksempelvis have til formål at træne eller visualisere produkter. Evnen til fuldt ud at fordybe brugeren i et hvilket som helst miljø er hvad der tjener som VR’s vigtigste værktøj og funktionalitet.

Augmented Reality

Augmented reality er et live, direkte eller indirekte fysisk billede af et virkeligt miljø hvis elementer er augmented (eller supplementeret ) med digitale elementer så som lyd, video, grafik eller GPS data. Augmented reality overlejrer data på kamerabilledet på din smartphone, tablet eller PC og tillader digital information at sameksistere med den fysiske verden. Som sådan beriger Augmented reality den virkelige verden med digital information og medier, så som 3D modeller og videoer.

Mixed Reality

Hvor augmented reality bliver leveret igennem et håndholdt mobilt apparat f.eks. en smartphone eller en tablet bliver mixed reality leveret igennem et par hovedmonterede gennemsigtige briller. Mixed Reality er fusionen af den virkelige og virtuelle verdener for at producere nye miljøer og visualiseringer, hvor fysiske og digitale objekter sameksisterer og interagerer i realtid.